Volvo FM420

Nieuwe Volvo vrachtwagen voor SimmereN

Chauffeur Kees Zuidema van SimmereN Schroot in Groningen kreeg na 18 jaar een nieuwe Volvo FM420 met VDL portaalarm opbouw. Ruim een miljoen kilometers reed hij met name in- en rond de stad Groningen met zijn oude FM en voor hem was er maar één opvolger mogelijk, namelijk een nieuwe Volvo FM. Weer een Globetrotter uitvoering, maar deze keer met 420 pk, een I-Shift transmissie en luchtvering!

SimmereN in Groningen is vooral bekend van de metaalrecycling, maar het bedrijf doet ook aan demontage, sloopwerkzaamheden en de levering van nieuw plasma & autogeen gesneden staal. Algemeen directeur Stefan van der Leij: ,Naast de inzameling van schroot en metalen leveren we ook nieuw, op maat gesneden plaat materiaal. Daarmee is de cirkel rond, want bij veel klanten waar we leveren halen we ook het restmateriaal weer op om te recyclen. Voor dit werk zetten we drie eigen auto’s in die in heel Noord Nederland de klanten bedienen. De Volvo FM waar Kees Zuidema mee reed werd een paar jaar geleden inclusief chauffeur overgenomen van een bedrijf wat veel voor ons rijdt. Kees is sindsdien bij ons in dienst, maar hij reed nog altijd in de oude kleuren. Met de nieuwe Volvo FM420 rijdt hij voortaan in onze eigen huisstijl’’.

Kees Zuidema

Trotse chauffeur van de nieuwe Volvo FM420